Se historisk bykort

Se stort historisk kort over Løkken - Klik her!

Aktivitetskalender

aktivitetskalender

Galleri

loekkenmuseum_galleri

Fangst i Brændingen 2022

 

Løkken Kystfiskerimuseum
Fangst i brændingen - Spændende naturoplevelse for hele familien.
Løkken Museum afholder Fangst i brændingen 4 torsdage: 14. juli, 21. juli, 28. juli og 4.august kl. 14 ved Kystfiskerimuseet/redningshuset, Ndr. Strandvej, med spændende aktiviteter på stranden.
I Kystfiskerimuseet kan man komme om bord på kystbåden ”Bent II”, og se de fiskeredskaber og det redningsudstyr, der har været brugt ud for Løkken.
Kl. 14 begynder det spændende arrangement ”Fangst i Brændingen”.
Stranden og havet ved Løkken har en et rigt dyre- og planteliv. Naturvejledere fortæller om planter og dyr, som vi under en travetur på stranden måske ikke lægger mærke til. Der vil være en kort orientering om hvilket liv, der er i sandet og vandet ud for Løkken. Derefter er der mulighed for selv at samle ting, som havet har skyllet op på stranden, eller man kan fiske i vandkanten med ketsjer, kastenet, rejehov og minitrawl efter levende småfisk, rejer mm.
Det anbefales, at have badetøj på, da man ikke kan undgå at blive våd, når man skal ud i vandet med fiskegrejet. Fangsten samles i små bakker og baljer, hvor vi kan se på og røre ved de forskellige småfisk og rejer. Hvis vejret tillader det, koges og spises rejerne på stedet.
Der venter deltagerne et par lærerige og spændende timer. Af sikkerhedsgrunde skal børn være ledsaget af voksne.
Vi håber mange børn sammen med forældre og bedsteforældre vil møde op ved Kystfiskerimuseet for at få en god og anderledes naturoplevelse på stranden i Løkken.
Kan være et billede af 14 personer, folk, der står, kyst, ocean og strand
 
2011
Nåede personer
106
Interaktioner
 
+1,0x i gennemsnit
Distributionsscore
Boost opslag
 
1010
 
 
8 delinger
 
Synes godt om
 
 
 
Kommenter
 
 
Del
 
 
TOP